Dentist Prague

Image

Prag

Tandklinik i Prag:

Specielt for vores patienter, Dentist in Prague samarbejder med den største og den bedste tandklinik. Tilfredshed og tandsundhed af vores patienter er vores prioritet, og derfor er vores tandklinikker ikke kun udstyret med de mest modernisere og avancerede værktøjer, men også give stress fri atmosfære. Takket være air-condition og komfortable møbler du kan slappe af og glemme alt om smerte og stress. Den moderne udstyr gør tandlæger i Prag smertefri.

Vi sikrer, at tandlæger samarbejder med tandlæge i Prag er verdensberømte, højtuddannede fagfolk, hvis uddannelse og stor erfaring i tandplejen quaranty den højeste kvalitet af billig tandbehandling. Vores medarbejdere er kendetegnet ved en inidvidual tilgang til hver patient. Vi gør altid vores bedste for at opfylde kravene i vores kunder. Deres tilfredshed er vores største belønning.

 

SEND ANMODNING

 

TandklinikkerTandbehandlingKlinikker i PragTandlæge

Anbefalet Overnatning:

Old Town Square Hotel i Prag ligger i hjertet af den smukke by Prag. Hotellet tilbyder komfort, luksus og afslapning. Værelserne er udstyret med alle de nødvendige apparater, internetadgang, tv, telefon, moderne badeværelser. Hotellet tilbyder supplerende tjenester som frisør, sædvanlig vaskeri og renseri og mange flere. Til din rådighed er der også en café og en restaurant med bredt udvalg af traditionelle måltider samt retter fra hele verden.

 Hotel i PragDen Gamle By Square Hotel i PragIndkvartering i PragPrag

Sheraton Prague Hotel ligger på Wenzelspladsen. Hotellet tilbyder forskellige værelser typer, justeret til dine individuelle behov. Værelserne er ikke kun luksuriøse men også meget komfortable. Intet andet sted kan du smage så lækre måltider, som i hotellets restaurant og bar. Hotellet ligger inden for walkin afstand fra mange interessante turistattraktioner i byen.

Sheraton Prag HotelSheraton PragHotel i PragSheraton Hotel

Prag Kort:


Pokaż Prague na większej mapie

Prag punkter af interesse:

Hradcany er en Prags distrikt spredning på hill over bøjningen af floden Moldau. karakteristisk dominerende i denne bakke er katedralen i Prag og de ​​gigantiske slot kompleks. Det er worht at se vagtskifte af ære, der finder sted her hver dag kl 12,00 i den første gård af Prag slot. Derudover tilbyder Hradcany:
- Prag panorama fra Hradcany torv
- Loreta
- Czerninow Palace (udefra)
- Schwarzenberg-paladset, nu en del af National Gallery
- New World
- Royal Gardens med den syngende springvand og Belvedere

Den Tjekkiske RepublikHradcany

Mala Strana, Prag distrikt og en af ​​dens mest historiske regioner., Beliggende ved foden af bakken, hvor Prags borg ligger.
Dens mest interessante steder er:
- Nerudova gaden
- St. Nikolaj Kirke i Mala Strana
- John Lennon væg
- Vor Frue Kirke under Chain
- Det Vor Frue Kirke den sejrrige med Shrine af Jesusbarnet af Prag
- Malostranski marked med bygninger i Europa-Parlamentet i Den Tjekkiske Republik
- Have senat har sæde i Senatet
- Vrtbovska garden

Mala Strana PragRejse Prag

Karlsbroen er en af ​​de vigtigste steder i Prag. Ved at kombinere begge bredder af Vltava-floden, er broen eksisteret siden det fjortende århundrede. Ved midten af ​​det nittende århundrede var det den eneste bro, der forbinder de to banker af floden Moldau. Det har mere end 500 meter i længden og er støttet af 16 søjler. Der er mere end 30 bånd af statuer placeret på broen. Det er en reel galleri af barokke statuer, skabt af de største kunstnere fra den tid. Ud over barokke skulpturer vil du også finde der skulpturer fra begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, skabt i en lidt anden stil. Det mest populære sted på broen er statuen af St. John af Nepomuk. Den indeholder to bestyrelser, hvoraf den ene forestiller skueplads for St. Johns drukner i floden Moldau, den anden viser skueplads for tilståelse af St. Dronning Sofia.

KarlsbroenKarlsbroen Prag

Den Gamle By i Prag, er et af de vigtigste steder i den tjekkiske hovedstad. Historien om den gamle bydel i sig selv daterer sig tilbage over tusind år siden, men det oragnized Old Town findes groft fra århundredeskiftet XII / XIII. Antallet af monumenter er virkelig imponerende her, hvert hus har en meget rcolorful historie og er meget ofte rige på virkelig interessante elementer.
De vigtigste monumenter i den gamle bydel, omfatter:
- Det gamle rådhus, som ligger på den gamle rådhusplads
- Astronomiske ur, et ur med en interessant måde at måle tid, og en "præsentation" hver time
- Church of the Holy Nicholas i det gamle marked
- Vor Frue Kirke
- John Huss monument
- House of Stone Bell
- Kubistiske hus Lady In Black
- Nuværende Dum

Den Gamle By PragDen Gamle By

Den Nye By i Prag, grundlagt af kejser Karl IV, er et imponerende urban indstilling, der skal sikre en bæredygtig udvikling af hovedstaden i imperiet. Lige rækker af gaden, et kæmpe marked (80 tusind kvadratmeter), og hertil en masse forskellige monumenter.
De vigtigste monumenter og aktiviteter i den nye by, er:
- New Town marked
- New Town Hall
- St. Wenceslas Square
- Passager i nærheden af ​​St. Wenceslas Square
- Faust House
- Jindrziska Tower
- Church of All Saints i tjekkisk

Nye Bydel PragNye Prag

Osefov betyder den tidligere jødiske ghetto i Prag, som er i dag en del af den gamle bydel. Efter nedrivningen ved århundredeskiftet, var der kun synagogen og jødiske kirkegård fromt de oprindelige bygninger.

Vysehrad er en Prag distrikt kaldes Prag fæstning. Dette er et meget interessant eksempel på barok forsvar etablering, beliggende i en bekvem placering på floden Moldau. Ud over den relativt nye historie, kan Vysehrad også prale sin "bidrag" i historien er forbundet med begyndende tjekkisk. Det er også det sidste hvilested for mange personligheder fra den tjekkiske historie.
Det er også et sted, hvor du kan finde relikvier af St. Valentine, mystiske billeder af Cæsar og et sted, som har en fantastisk udsigt på de øvrige dele af Prag.

Prag JosefovVysehrad

 

SEND ANMODNING