Dentist Prague

Image

Dentist in Prague NL > Behandeling > Kunstgebitten

Kunstgebitten

Kunstgebitten

Behandeling Beschrijving:

Wat zijn kunstgebit?

Prothese is een kunstmatige creatie die de verloren fragment van een orgaan vervangt, maar is geen deel van een levend organisme. Tandprothesen in Praag worden gebruikt in de tandheelkunde om ontbrekende tanden te reconstrueren. Ze zijn gemaakt van metalen of hun legeringen.

Waarom moet ik de ontbrekende tanden te reconstrueren?

Elk verlies van tanden moet onmiddellijk worden ingevuld. Zelfs een enkele opening kan een bedreiging vormen voor de aangrenzende tanden. Tanden gewoonlijk in de richting van een spleet. Dit kan zelfs leiden tot verdere verlies van tanden. Hoe eerder de prothese wordt uitgevoerd, hoe beter.

 

VERZOEK OM KUNSTGEBITTEN

 

Wat prothese types zijn beschikbaar?

Prothesen de prothesen die worden ingebracht in de mondholte en verwijderd door de patiënt. Deze zijn: skelet prothesen, gedeeltelijke en volledige stabiele prothese

- Skelet kunstgebit-uitgevoerd wanneer de ontbrekende tanden zijn te breed voor een brug. Het grootste deel van het skelet kunstgebit is een metalen frame voorzien van spikes en doornen, en het metalen deel is tot een minimum beperkt en de gebruiker niet praktisch voelen. Beugels worden gebruikt om de prothese te handhaven. En de doornen worden gebaseerd op de kauwvlakken van tanden krachten gaan het kaakbot.

- Gedeeltelijke of volledige stabiele prothese-kauwen krachten worden overgedragen uitsluitend door de slijmvliezen en periost van het kaakbot, waardoor het bot overbelasting. Dit versnelt botresorptie en veroorzaakt verzakking van de prothese waardoor het "te groot" en de hechting aan het substraat en stabiliteit erger. Helaas bij toothlessness, de duur alternatief implantaten alleen.

Hoe kies ik de juiste prothese voor mij?

De selectie van een restauratie geschikt voor een bepaalde patiënt afhankelijk van vele factoren:
- Nummer van de ontbrekende tanden
- Kwaliteit en kwantiteit van de overige tanden
- De plaats van het verlies van tanden
- Toestand van het bot, het tandvlees en de slijmvliezen
- Een beet
- Leeftijd van de patiënt
- De patiënt de voorkeuren
- De financiële draagkracht van de patiënt

Zal de prothese verander ik mijn uiterlijk?

Moderne tandheelkunde stelt ons in staat te creëren om goedkope kunstgebit die zeer sterk gelijken op uw natuurlijke gebit. Uw glimlach kan enigszins veranderen, maar het verschil is niet significant.

Hoe lang moet ik dragen de prothese? Kan ik slapen met de prothese aan de hand?

Gedurende de eerste periode van het dragen van prothesen in het buitenland, zult u waarschijnlijk worden aanbevolen om de prothese te dragen de hele tijd, zelfs terwijl ze in slaap. Als je eenmaal wennen aan de prothese, moet u deze verwijderen voor nachten, om u tandvlees te laten rusten.

Na de behandeling:

Je moet niet vergeten over het nemen van goede zorg van u prothese, net als in het geval van uw natuurlijke tanden. Poets en flos uw prothese minstens twee keer per dag. Op de markt zijn er verschillende soorten wasmiddelen in poeder-of korrelvorm, die opgelost in water chemisch reinigen van de prothese. Zij worden met name aanbevolen voor zieke mensen en patiënten met een lichamelijke handicap.

 

VERZOEK OM KUNSTGEBITTEN