Dentist Prague

Image

Praha

Tannklinik i Praha:

Spesielt for våre pasienter, Dentist in Prague samarbeider med de største og beste tannklinikk. Tilfredshet og tannhelse av våre pasienter er vår prioritet, og derfor er våre tannlegekontor ikke bare utstyrt med de mest moder og avanserte verktøy, men også gi stress gratis atmosfære. Takket være air-condition og komfortable møbler du kan slappe av og glemme smerte og stress. Den moderne utstyr gjør tannlegen i Praha smertefri.

Vi sørger for at tannleger samarbeider med tannlege i Praha er verdensberømte, høyt utdannede fagfolk, som utdanning og lang erfaring i odontologi quaranty høyeste kvaliteten på billig tannbehandling. Våre ansatte er preget av en inidvidual tilnærming til hver pasient. Vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle kravene til våre kunder. Deres tilfredshet er vår største belønning.

 

SEND EN SØKNAD

 

TannklinikkTannbehandlingKlinikk i PrahaTannleger

Anbefalt Overnatting:

Old Town Square Hotel i Praha ligger i hjertet av den vakre byen Praha. Hotellet tilbyr komfort, luksus og avslapping. Rommene er utstyrt med alle nødvendige apparater, internett, tv, telefon, moderne bad. Hotellet tilbyr tilleggstjenester som frisør, vanlig vaskeri og renseri og mange flere. Til din disposisjon er det også en kafé og en restaurant som tilbyr bredt utvalg av tradisjonelle måltider, samt mat fra hele verden.

Hotellet i PrahaOld Town Square Hotel i PrahaOvernatting i PrahaMarkedet in Praha

Sheraton Prague Hotel ligger på Wenceslas-plassen. Hotellet tilbyr ulike rom typer, tilpasset dine individuelle behov. Rommene er ikke bare luksuriøse, men også veldig behagelig. Ingen andre steder kan du smake så deilige måltider som i hotellets restaurant og bar. Hotellet ligger innen walkin avstand fra mange interessante turistattraksjonene i byen.

Sheraton Praha HotelletSheraton Praha Hotellet i PrahaSheraton Hotellet

Praha Kart:


Pokaż Prague na większej mapie

Praha severdigheter:

Hradcany er en Praha-distriktet spredning på åsen over svingen til elven Vltava. karakteristisk dominerende i denne bakken er katedralen i Praha og den gigantiske slottet kompleks. Det er worht å se endring av æresvakt, som finner sted her hver dag kl 12.00 i den første gårdsplassen til Praha slott. I tillegg tilbyr Hradcany:
- Praha panorama fra Hradcany torget
- Loreta
- Czerninow Palace (fra utsiden)
- Schwarzenberg Palace, nå en del av National Gallery
- New World
- Royal Gardens med sang fontenen og Belvedere

Den Tsjekkiske Republikk Hradcany

Mala Strana, Praha distriktet og en av de mest historiske regioner., Som ligger ved foten av åsen hvor Prahaborgen ligger.
De mest interessante stedene er:
- Nerudova gate
- St. Nicholas Church i Mala Strana
- John Lennon veggen
- Vår Frues kirke under Chain
- Kirken Vår Frues Den Victorious med helligdommen for Jesusbarnet i Praha
- Malostranski markedet med bygninger av Parlamentet i Den tsjekkiske republikk
- Hage Senatet på setet i Senatet
- Vrtbovska hage

Mala Strana PrahaPraha Reise

Karlsbroen er en av de viktigste stedene i Praha. Kombinere begge bredden av elven Vltava, har broen eksistert siden det fjortende århundre. Ved midten av forrige århundre var det den eneste broen som forbinder begge bankene av elven Vltava. Den har mer enn 500 meter i lengde og er støttet av 16 søyler. Det er mer enn 30 band av statuer plassert på broen. Det er en reell galleri av barokk statuer, laget av de største kunstnere på den tiden. I tillegg til barokk skulpturer vil du også finne det skulpturer fra begynnelsen av det tjuende århundre, laget i en litt annen stil. Det mest populære stedet på broen er statuen av St. John av Nepomuk. Den inneholder to plater, hvorav den ene viser en scene med St. Johns drukning i elven Vltava, viser den andre scenen av bekjennelse av St. Dronning Sofia.

Karlsbroen Karlsbroen Praha

Gamlebyen i Praha, er en av de viktigste stedene i den tsjekkiske hovedstaden. Historien om den gamle byen selv dateres tilbake over tusen år siden, men den oragnized gamlebyen finnes omtrent fra århundreskiftet XII / XIII. De mange monumenter er virkelig imponerende her, har hvert hus en svært rcolorful historie og er svært ofte rik på virkelig interessante elementer.
De viktigste monumentene i gamlebyen inkluderer:
- Det gamle rådhuset, som ligger på torget i gamlebyen
- Astronomiske klokken, en klokke med en interessant måte å måle tid, og en "presentasjon" hver time
- Church of the Holy Nicholas i Old Market
- Vår Frue kirke
- John Huss monument
- House of Stone Bell
- Cubist hus Lady In Black
- Gjeldende Dum

Gamlebyen i PrahaGamlebyen

Den nye byen i Praha, grunnlagt av keiser Karl IV, er et imponerende urbane omgivelser, med sikte på å sikre en bærekraftig utvikling av hovedstaden av riket. Like rekkene av gaten, en gigantisk marked (80000 kvadratmeter) og til dette en rekke forskjellige monumenter.
De viktigste monumenter og ting å gjøre i New Town er:
- New Town markedet
- New Town Hall
- St. Wenceslas-plassen
- Passasjer i nærheten av St. Wenceslas-plassen
- Faust Hus
- Jindrziska Tower
- Church of All Saints tsjekkiske

Den nye byen i PrahaNye Praha

Osefov betyr det tidligere jødiske ghettoen i Praha, som i dag er en del av den gamle bydelen. Etter riving på begynnelsen av århundret, var det bare synagogen og jødiske gravlunden fromt de opprinnelige bygningene.

Vysehrad er en Praha-område kalles Praha festning. Dette er en veldig interessant eksempel på barokk forsvarsetablissementet, ligger i en praktisk beliggenhet på elven Vltava. I tillegg til den relativt nye historie, kan Vysehrad også skilte sin "bidrag" i historien forbundet med begynnelsen av Czech. Det er også siste hvilested for mange prominente figurer fra den tsjekkiske historien.
Det er også et sted hvor du kan finne relikvier av St. Valentine, mystiske bilder av Caesar og et sted som tilbyr flott utsikt til de andre delene av Praha.

Praha JosefovVysehrad

SEND EN SØKNAD