Dentist Prague

Image

Prag

Tandklinik i Prag:

Speciellt för våra patienter, Dentist in Prague samarbetar med de största och bästa tandvårdsklinik. Tillfredsställelse och tandhälsa våra patienter är vår prioritet och därför är våra tandläkare inte bara utrustade med de mest moder och avancerade verktyg, men också stress fri atmosfär. Tack vare luftkonditionering och bekväma möbler kan du koppla av och glömma smärta och stress. Den moderna utrustning gör tandvård i Prag smärtfritt.

Vi ser till att tandläkare samarbetar med tandläkare i Prag är världsberömda, högutbildade yrkesmän, vars utbildning och lång erfarenhet inom tandvården quaranty högsta kvalitet billig tandvård. Vår personal kännetecknas av en inidvidual inställning till varje patient. Vi gör alltid vårt bästa för att möta kraven från våra kunder. Deras tillfredsställelse är vår största belöning.

 

SKICKA En BEGÄRAN

 

TandvårdsklinikTandvårdKliniker i PragTandläkare

Rekommenderad Boende:

Old Town Square Hotel i Prag ligger i hjärtat av den vackra staden Prag. Hotellet erbjuder komfort, lyx och avkoppling. Rummen är utrustade med alla nödvändiga apparater, internet, TV, telefon, moderna badrum. Hotellet erbjuder ytterligare tjänster som frisör, sedvanliga tvätt och kemtvätt och många fler. Till ditt förfogande finns också ett café och en restaurang som erbjuder brett utbud av traditionella rätter samt internationella rätter.

Hotell i PragOld Town Square Hotel in PragBoende i PragStaden Prag

Sheraton Prague Hotel ligger på Vaclavplatsen. Hotellet erbjuder olika rum typer, anpassade till dina individuella behov. Rummen är inte bara lyxigt men också mycket bekvämt. Ingen annanstans kan du smaka så läckra måltider som i hotellets restaurang och bar. Hotellet ligger inom walkin avstånd från många intressanta turistattraktioner i staden.

Sheraton Prag HotellSheraton PragHotell i PragSheraton Hotell

Prag Karta:


Pokaż Prague na większej mapie

Prag sevärdheter:

Hradcany är en Prags distrikt spridning på kullen ovanför kröken av floden Vltava. karakteristiska dominerande i denna kulle är katedralen i Prag och jätte slottet komplex. Det är worht att se byte av hedersvakt, som äger rum här varje dag kl 12,00 i den första gården i Pragborgen. Dessutom erbjuder Hradcany:
- Prag panorama från Hradcany torget
- Loreta
- Czerninow Palace (från utsidan)
- Slottet Schwarzenberg, nu en del av National Gallery
- Nya Världen
- Royal Gardens med sjungande fontän och Belvedere

TjeckienHradcany

Mala Strana, Prag distrikt och en av dess mest historiska områden., Som ligger vid foten av kullen där Pragborgen ligger.
Dess mest intressanta platser är:
- Nerudova Street
- St. Nikolaikyrkan i Mala Strana
- John Lennon Wall
- Vårfrukyrkan under kedja
- Det Vårfrukyrkan den segrande med helgedom Jesusbarnet av Prag
- Malostranski marknaden med byggnader av parlamentet i Tjeckien
- Trädgård Senaten har sitt säte i senaten
- Vrtbovska trädgård

Mala Strana PragResa till Prag

Karlsbron är en av de viktigaste platserna i Prag. Kombinera båda stränderna av floden Moldau, har bron funnits sedan det fjortonde århundradet. I mitten av artonhundratalet var det enda bron som förbinder de båda bankerna av floden Vltava. Den har mer än 500 meter i längd och stöds av 16 pelare. Det finns mer än 30 band av statyer placerade på bron. Det är en verklig galleri av barock statyer, skapad av de största konstnärerna från den tiden. Förutom barock skulpturer hittar du också där skulpturer från början av nittonhundratalet, skapad i en något annorlunda stil. Den mest populära platsen på bryggan är en staty av Johannes av Nepomuk. Den innehåller två skivor, en av som skildrar scenen i St Johns drunknar i floden Moldau, skildrar den andra scenen bekännelse av St Drottning Sofia.

KarlsbronKarlsbron Prag

Gamla stan i Prag, är en av de viktigaste platserna i den tjeckiska huvudstaden. Historien om Gamla stan i sig går tillbaka mer än tusen år sedan, men det oragnized Gamla Stan finns ungefär från sekelskiftet XII / XIII. Antalet monument är verkligen imponerande här, har varje hus en mycket rcolorful historia och är mycket ofta rik på riktigt intressanta element.
De viktigaste monumenten i Gamla stan är:
- Det gamla rådhuset, som ligger på torget i Gamla stan
- Astronomiska klockan, en klocka med ett intressant sätt att mäta tid, och en "presentation" varje timme
- Heliga Nikolaus i Gamla marknaden
- Church of Our Lady
- John Huss monument
- Hus av stenklockan
- Cubist hus Lady In Black
- Aktuell Dum

Gamla stan i PragGamla stan

Den nya staden i Prag, som grundades av kejsar Karl IV, är en imponerande stadsmiljön, som syftar till att säkerställa en hållbar utveckling av kapitalet i riket. Lika led gatan, en gigantisk marknad (80 tusen kvadratmeter) och till detta en massa olika monument.
De viktigaste monumenten och aktiviteterna i den nya staden är:
- New Town marknad
- Nya stadshuset
- St Vaclavplatsen
- Passager i närheten av St Wenceslas Square
- Faust House
- Jindrziska Tower
- Church of All Saints tjeckiska

Den nya staden i PragNytt Prag

Osefov betyder det forna judiska ghettot i Prag, som är i dag en del av Gamla stan. Efter rivningen vid sekelskiftet, återstod bara synagogan och judiska kyrkogården fromt de ursprungliga byggnaderna.

Vysehrad är en Prag distrikt ibland kallas Prag fästning. Detta är ett mycket intressant exempel på barockens försvaret, ligger i ett bra läge vid floden Moldau. Förutom den relativt nya historia kan Vysehrad också skryta sitt "bidrag" i historien i samband med början av tjeckiska. Det är också den sista viloplats för många framstående personer från den tjeckiska historien.
Det är också en plats där du kan hitta reliker av St Valentine, mystiska bilder av Caesar och en plats som erbjuder fantastisk utsikt på de andra delarna av Prag.

Prag JosefovVysehrad

SKICKA En BEGÄRAN